lördag 21 augusti 2010

Skamkulturen frodas i Malmö

MALMÖ Den 26-årige utlänningen uppvaktade den 24-åriga kvinnan, som i sin tur inte ville ha med honom att göra. Så en dag i juli klev han in i jourbutiken där hon jobbade, och örfilade henne. Nästa dag återkom han och misshandlade henne knutna nävar och svor på att döda henne.

Kvinnan ville inte ha med honom att göra. Han klev då upprörd in i butiken och anklagade henne där hon satt i kassan för att ha snackat skit om honom. Efter en stunds hetsig ordväxling gav han henne två örfilar i snabb följd och lämnade butiken. Nästa dag återkom han och var provocerande. Bland annat kastade han ett juicepaket mot kvinnan, som kastade den tillbaka. Då slog det slint och han blev rosenrasande. 26-åringen rusade fram och gav henne ett tiotal hårda slag med ömsom knuten, ömsom öppen hand. Kvinnan lyckades, tillsammans med en kollega, köra våldsmannen ur butiken. På vägen ut skrek 26-åringen till den chockade kvinnan att han skulle döda henne och att detta var hennes sista dag. Han glömde dock en detalj. Butikens övervakningskamera. Där blev han fångad på bild under attacken.

I förhör nekar han till olaga hot men medger att han slog till henne, och säger att det mest var frågan om en markering. Han påstår att 24-åringen baktalat honom och att hon spottade på honom när han försökte tala henne till rätta.

Han står även åtalad för misshandel av en man på Svågertorps tågstation. Motivet: offret och hans föräldrar har nekat 26-åringen att få gifta sig med en dotter i familjen.

KvP

Mål nr mm kommer

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt