onsdag 25 augusti 2010

Ramadan en ny svensk tradition

ISLAMISERINGEN Islamiseringsprocessen av Sverige ökar i ett allt mer accelererande tempo, livligt applåderat av politiskt korrekt gammelmedia och svenska syltryggspolitiker. Detta är i dagarna mycket tydligt då islams viktigaste högtid, fastebluffen ramadan, hyllas i alla tonarter, överallt. Ytterligare ett sätt att indoktrinera svenskarna till en högre acceptans inför de främmande och ovälkomna krafter som med det politiskt-mediala etablissemangets stöd smyger sig in i samhället.

Senast ut i raden av islamiseringsprojekt står det tungt skattefinansierade muslimska studieförbundet Ibn Rushd för. I en artikel från Helsingborgs Dagblad kan vi ta del av informationen att studieförbundet nu startat en kampanj med namnet ”Ramadan – en ny svensk tradition”. Man besöker under veckan Skånes storstäder med sin informationskampanj om fastemånaden ramadan innan turen nu kommit till Helsingborg.

Innan turnén drog igång var helsingborgaren Othman Al Tawalbeh, imam och distriktsansvarig för Ibn Rushd i södra Sverige, orolig för att rasister skulle försöka att provocera, men så blev det inte. Där kanske jag kan få passa på att påminna om faktumet som alltid glöms bort av journalister och politiker, nämligen det att kritik mot islam aldrig kan vara rasism. Lär er det!

Othman Al Tawalbeh anser att politikerna måste satsa mer på integration, men även här lyser som vanligt relevanta följdfrågor från tidningen med sin frånvaro. Hur kan exempelvis integration förbättras av att exkluderande högtider som ramadan ges större utrymme? Och hur kan integration förbättras av att allt fler muslimska friskolor startar där det är islam som är den huvudsakliga lärdomen som bibringas?

Othman Al Tawalbeh kan lika gärna direkt säga som det är, ”integration” enligt muslimsk modell innebär att vi svenskar skall anpassa oss till en våldsförhärligande, kvinnoförtryckande ideologi med pedofila inslag, nödtorftigt maskerad till ”religion”.

Det är en gåta hur islam så snabbt kunnat få ett så starkt fotfäste i Sverige. Det är märkligt att en cirka 600 år gammal förtryckarideologi på så relativt kort tid har kunnat infiltrera samhället på snart sagt alla nivåer. Politiker, journalister, ”kulturarbetare”, alla faller till föga inför denna styggelse och låter sig villigt manipuleras till underkastelse så fort islam sticker upp sitt fula tryne.

Men mest av allt är det ett gigantiskt underbetyg åt det gummiryggade svenska folk som via sina valsedlar röstar fram politiker som med vett och vilja skänker bort vårt land och våra tradtioner till islam, ”denna absurda gudalära från omoraliska beduiner, ett ruttnande kadaver som förgiftar våra liv” för att citera Mustafa Kemal Atatürk.

Nu ser vi till att ändra på den saken den 19 september…

Gustaf Janson

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt