fredag 20 augusti 2010

Emilsson polisanmäls efter muslimuttalande

En vacker julidag 1943. Heinrich Himmler visar stolt upp utrotningslägret Auschwitz -Birkenau för sin vän Haj Amin al-Husseini, Stormuftin av Jerusalem. Källa: http://jihadimalmo.blogspot.com/

Sveriges unga muslimer polisanmäler nu Henrik Emilsson för för hets mot folkgrupp. Det är de över två år gamla blogginlägget han anmäls för, då skrev han på sin blogg: ”Islam är som kommunism eller nazism. Det finns inga goda utövare – bara förvirrade eller onda.

- Vi har länge varnat för att muslimfientligheten smyger sig in i de etablerade partierna och i maktens korridorer, säger ordföranden Mohammed Kharraki.

Henrik ska även ha skrivit på sin privata blogg: ”För varje år som går ser man allt fler slöjbeklädda kvinnor i Sverige som underkastar sig den könsdiskriminering som är inneboende i mittfåran av islam. Vad är det som skulle göra islam mindre förvirrande eller ont än andra ideologier som kommunism och nazism?

Sveriges unga muslimer ser allvarligt på Emilssons uttalanden, och skriver i ett pressmeddelande att de har beslutat att polisanmäla honom för hets mot folkgrupp, Organisationen kritiserar även integrationsminister Nyamko Sabunis (FP) utspel om sänkt minimilön och minskad föräldraledighet för invandrare, och menar att det är en del av ”Folkpartiets alltmer muslimfientliga och invandrarfientliga politik

FriaTider skriver att

Mohammed Kharrakis plötsliga respekt för "hets mot folkgrupp" är en nyvunnen moralisk ståndpunkt för den radikale muslimen. Så sent som i våras bjöd han själv in den amerikanske imamen Abdullah Hakim Quic till Sverige – en person som gjort sig känd för att säga att judar är "smutsiga" och att bögar ska "dö". Två klockrena exempel på hets mot folkgrupp, som välkomnades av Sveriges Unga Muslimer.

Fria Nyheter har uppfattningen att den här polisanmälan inte leder till någonting, Islam är ingen homogen ”folkgrupp”. Mohammed Kharraki borde kanske börja läsa lagboken istället för en sagobok från 600-talet.

Bild länkad från bloggen Jihad MalmöUrsprungsartikel
Källa: Fria Nyheter