söndag 28 februari 2010

Människosmugglare tar socialhjälpen och Wallenberg tar skattemedlen som går till flyktingarna.

Video:



Som betalning för sina tjänster tar människohandlare socialhjälpen och inkomsten från de insmugglade flyktingarna. Wallenberg tar skattemedlen som går till flyktingarna när hans bolag, Investor AB och Aleris tjänar stora belopp på den nya och kanske den enda expanderande industrin, flyktingindustrin.

Följ ett par exempel på hur rumänska Zigenare transporteras av människosmugglare till Italien och Sverige. Där lever de på att begå brott, tiggande, prostitution och annan verksamhet.

Smugglare lurar flyktingar att skuldsätta sig för transportkostnaden, smugglarna tar därefter hand om socialhjälp, och annan inkomst. Smugglarna tjänar stora belopp på den verksamheten, människosmuggling är en miljardindustri i Europa.

Den andra sidan av flyktingindustrin är de etablerade bolagen som Investor AB och kända personer, som Wallenberg som tjänar pengar på flyktingindustrin. Kända politiker och bolag har verksamhet som på olika sätt hjälper flyktingar, men alla pengar kommer från den offentliga sektorn, dvs skattebetalarna.

Thomas Bodström är en känd S politker. Han har vid sidan politiken en advokatbyrå som tjänar miljoner på att hjälpa flyktingar. Det går till så att varje flykting som kommer till Sverige ges en advokat som för hans eller hennes talan. Staten betalar för advokaten och arvodet går till Bodströms och en rad andra bolag. Det är inte välgörenhet, det är en mycket lönsam affärsdrivande verksamhet. Om vi antar att varje nyankommen flykting som får en advokat till en kostnad av 10 000 kronor vid ankomsten så betyder det att bara advokatkostnaden för alla nyankomna flyktingar varje år blir en miljard kronor. Det gör många advokater rika men den kostnadsposten har aldrig redovisats någonstans, ingen politiker vill redovisa ett enda öre av vad flyktingarna kostar oss.

Ett räkneexpel är att vi antar att Wallenbergs bolag Aleris tar hand om 2000 flyktingar om året. Och om vi antar att staten betalar den vanliga dygnskostnaden för flyktingar som brukar vara 1900 kr, dvs nästa lika mycket som ett hotellrum på Grand Hotel i Stockholm, så får Aleris över 1.3 miljarder kronor på ett år.

Om vi istället för 2000 flyktingar antar att det handlar om 20 000 flyktingar och det pågar i tio år, så exploderar den summan till 128 miljarder kr för en årskull under 10 år. Om antalet flyktingar accumuleras och det handlar om 20 000 nya varje år så kan vem som helst se att det blir ofantliga belopp det handlar om. Det blir i runda tal 1300 miljarder kronor på 10 år. Se det mot att inte en enda politiker tillåter en undersöknning av kostnaderna, ingen av dem vill redovisa kostnaderna, samtliga riksdagspoltiker vill hålla alla kostnader hemliga. Om det bara handlade om det så borde det göra våra poltiker till de mest krimiella politiker i Sveriges historia. Men nu handlar det dessutom om mycket allvarligare saker. All brottslighet som drabbat landet, de sociala konflikterna, alla jobb som försvunnit, alla liv som slagits i spillor pga av allt som hänt i Sverige. Det går inte ens att mäta skadorna som våra politiker orsakat.

Läs mer om verkligheten i Sverige, den verklighet som aldrig publiceras i de stora media. Dessa mest lästa politiska bloggarna har två saker gemensamt.

1. De skriver om hur verkligheten ser ut i Sverige vilket inte reflekteras i de stora media.

2. De flesta av bloggarna har stoppas av tidningarnas politiska kommissarier, de är förbjudna att länkas till de stora tidningarnas artiklar via Twingly. De stora media vill inte spida de sanningar om hur Sverige ser ut och tidningarna bedriver därmed kollektiv censur, ett brott mot yttrandefriheten.

Därför är det viktigt att sprida information om hur Sverige verkligen ser ut. Läs bloggarna och sluta köpa de stora tidningarna. De ljuger och censurerar, hjälp inte tidningarna, betala inte för deras lögner.
http://www.friatider.se/
http://politisktinkorrekt.info
http://frianyheter.wordpress.com/
http://natverkmotpk.blogspot.com/
http://imittsverige.blogspot.com/
http://thoralfalfsson.webblogg.se/
http://robsten.blogspot.com/
http://everykindapeople.blogspot.com/
http://www.rakryggad.blogspot.com/
http://jihadimalmo.blogspot.com/
http://www.klaric.se/
http://antiism.wordpress.com/
http://affes.wordpress.com/
http://tankesmedjanfeminix.blogspot.com/
http://www.svenskmedia.blogspot.com/
http://www.ansiktsburk.blogspot.com/