fredag 25 september 2009

M vågar inte ta debatt, erkänner att de inte klarar samarbete, M vet inget och kan inget,



Moderaterna vågar inte ta en debatt, istallet gömmer de sig och skriker barnsliga tillmalen mot de som de inte vågar ta debatten mot.

Moderaterna meddelar redan idag att det blir stor samarbetssvårigheter med moderaterna om SD väljs in. M vill nämligen inte samarbeta med Sverigedemokraterna, vilket kan komma att hämma allt parlamentariskt arbete om rollerna fördelas så.

M kan inte samarbeta inom de demokratiska institutionerna och de borde därför inte väljas till någonting. De vill ställa sig ensamma utanför allt samarbete med Sd, därför finns det ingen vits att välja M, vill ni riskera att en M regering blir helt handlingsförlamad?

De moderata väljarnas hopp blir SD. Kom ihåg att Moderaterna lurade väljarna 2006. De insinuerade att de skulle ta itu med massinvandringen, nu vet vi hur de gjorde det. De förvärrade problemet, de fördubblade den okontrollerade massinvandringen, struntade i massvåldet, och skapade fler ghetton, alla med en växande explosiv kris runt hörnet.

Och Reinfeldt går på nattvandring för att studera,,,,,,snödrivorna?

Den kallaste vinternatten i den mest glesbefolkande förorten, Dandery går han runt eftersom han han inte vågar ta bilen en resa på 20 minuter till Rinkeby.

Moderaterna barnsligt tjuriga attityd tyder på omognad, men mest tyder det på bristande uppfattningförmåga om det står till i Sverige. De verkar inte ha en aning om hur stora problem Sverige har, deras installning är samma som de hade 20 år sedan trots att vi nu Europarekord i brottslighet.

Moderaterna är verklighetsfrämmande. Ett parti ska kunna förklara hur de uppfattar situationen, vad de kan göra och hur de ska göra det. M personifierar handlingsförlaming och oförstånd. Deras plötsliga beslut att hoppa av debatten med SD gör att vi måste anta att M själva insåg en stundade katastrofal debattförlust precis som Mona Sahlin förlorade sin debatt mot SD. Moderaterna har något att dölja, vilket borde göra folk arga. Det handlar om de viktigaste frågorna i Sverige, och M vill inte tala med valjarna om saken. De har formodligen inget att saga, M vet inte vad de ska göra. I hemlighet så önskar sakert M att SD fanns dar så problemen kunde lösas.




M vågar inte ta debatt, strax efter det säger M att de inte klarar samarbete med SD. Ska man verkligen välja ett parti, M som inte vågar ta en debatt med det minsta partiet . Ska man välja ett parti som barnsligt vägrar samarbeta, oavsett hur allvarlig nationell kris vi står infor? Nej, det finns ingen anledning att göra det. Vi kan inte ha ett fegt parti som leder alliansen. Rösta bort M och S nu tll EU valet och senare. De är besatta av tanken på att överträffa varann I massinvandring oavsett kostnaden i människoliv, kapital, social service och nationella status som går förlorad mm. Allt detta gör de medvetna om att 95 % av de som kommer hit inte har flyktingskäl. De saboterar Sverige och är helt medvetna om det.