fredag 25 september 2009

LO's Wanja Lundby-Wedin blir utbuad när hon talar om Dawit Isaak, en afrikan som bor i Eritrea.LO's Wanja Lundby-Wedin blir utbuad när hon talar om Dawit Isaak, en afrikan som bor i Eritrea.

LO chefen Wanja Lundby-Wedin var med och beslutade om över 100 miljoner kronor i pension till en annan pamp. Senare sade hon "jag visste ingenting om detta", sen bytte hon åsikt och sade "jag förstod inte dokumenten jag skrev på". Hon menar att hon är en idiot.

Om hon avgår eller tvingas avgå, gissa hur stor hennes pension blir? Vem vet, den är säkert en väl bevarad hemlighet.

Fackmedlemmar och andra har aldrig sett en mer välmotiverad "Häxjakt" än den som nu borde inledas mot "pampväldepamparna" Wanja Lindby-Wedin och Mona "Muslim" Sahlin.

De vet inte ens hur många arbetslösa vi har eller hur många som står utanför arbetsmarknaden. Fråga dem, de kan inte ens svara på det.

LO styrelsen som består av andra LO pampar har gett Wanja sitt stöd. Klyftan mellan pamparna och LO medlemmarna är större än någonsin.

I en tidningspoll så ville runt 92 % av 70 900 LO medlemmar att LO ledaren avgår.

Alla andra LO ledare som deltog i beslutet om den korrupta 100 miljoner kr pensionen har redan gått i pension. Wanja är den enda som ännu styr LO.

LO's inblanding i afrikaners öden i afrika kan inte hjälpa LO medlemmarna, det talet kanske var för att dölja korruptionen i facket.

Wanjas Curchillretorik - aldrig har så få förstört för så många... kan översättas till "aldrig har så få pampar lura så många LO medlemmar på så mycket pengar".

Socialistpampar är lika överallt, de är korrupta och lever som Baroner på folkets bekostnad. De vill stoppa kritik och fri debatt hemma men de påstår att de oroar sig om en afrikansk journalist tystas. Välj politiker och fackrepresentanter som bryr sig om Sverige, den ofantliga sysslolösheten, de höga skatterna, företagsutflyttningen och massinvandringen av rekordstora antal nya socialfall varje år. Verkligheten i våra ghetton är farlig och hotfull men fackpampar som får 100 miljoner i pension slipper förmodligen bo där.

Det är hög tid att lämna LO. Lämna pamparna ensamma kvar i LO att betala sina egna 100 miljoner kr pensioner, varför ska arbetarklassen finansiera deras Baron liv? Det är faktiskt bara upp till er LO medlemmar, vem vill ni anförtro era medlemsavgifter?

Ni bör dessutom fråga ert samvete om ni ska stödja fack som använder gangstermetoder, hot och utpressning för att behålla medlemmar eller få nya medlemmar?