lördag 31 oktober 2009

Polisen: AFA bakom upplopp i Fittja



Sändes: 2009-10-29

torsdag 29 oktober 2009

What if Mickey Mouse were Muslim?



A clip from Al Aqsa TV. A kids show educating kids into the terrorist mindset.

onsdag 28 oktober 2009

Sverigedemokraterna splittrar KD



Intervju med Katarina Gustavsson KD angående om att söka stöd hos Sverigedemokraterna.

Två gripna för terrorbrott i Danmark



Två män har gripits i USA misstänkta för att ha planerat terrorattentat mot den danska tidningen Jyllandsposten, som publicerade karikatyr-teckningarna av profeten Muhammed. Dom två misstänks bland annat för att ha planerat att döda två anställda på tidningen.

Sändes: 2009-10-27

måndag 26 oktober 2009

Agenda SD. TV poll 18 % vill ha in SD i riksdagen. Aftonbladets poll ger SD 12 % väljarstöd.



Agenda i TV 25/10 - 2009. Del 1. Närvarande, Maud Ofofsson (c), Mona Sahlin (s), Lena Melin, Stf Ansvarig Utgivare Aftonbladet och Daniel Poohl Expo/Afa.

De diskuterar Sverigedemokraterna utan att ha bjudit in SD. De tar upp Jimmie Åkessons artikel i Aftonbladet, TV debatten mellan Maud Olofsson och Jimmie Åkesson mm. All är överens om att Maud förlorade TV debatten.

Agenda gjorde en undersökning som visar att 18 % av de tillfrågade vill ha in SD i riksdagen.

Poohl från Expo/Afa sade att undersökningar visar att stödet bland folk för SD's politik är mycket större än 18 %. Aftonbladets poll ger SD 12 % i väljarstöd, länk:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/art...

Mona Sahlin klagar på Åkesson, "han bara rabblar upp siffror, data och information, det är svårt att debattera med en sådan"

Sahlin och Akesson möttes i en TV debatt efter valet 2006. Sahlin klarade inte att följa med svängarna och den snabbtänkte sofistikerade Jimmie Åkesson vann en solklar seger över den långsamma trögtänkte Sahlin som trots stöd från TV-värden förorade debatten.

Inom socialdemokratin diskuterades om Mona skulle få sitta kvar som partiledare efter den pinsamma debattförlusten. Hon fick sitta kvar eftersom de inte hade nagra bra alternativ. Självmordsbombaren Nalin Pekgul skulle vare pinsamt att tilsätta som Monas ersättare.

Läs följande bloggar som är bland de mest lästa politiska bloggarna i Sverige.

De har två saker gemensamt.

1. De skriver om hur verkligheten ser ut i Sverige vilket inte reflekteras i de stora media. De skriver ärligt om massvåldet, invandrarvåldet och de negativa konsekvenserna av den okontrollerade massinvandringen. De talar om vilka som ligger bakom det mesta av massvåldet, de ljuger inte. Tidningarna antyder att svenskar ligger bakom nästan all grov våldsbrotttslighet. Det är inte sant, invandrarna ligger bakom det mesta.

2. De flesta av bloggarna har stoppas av tidningarnas politiska kommissarier, de är förbjudna att länkas till de stora tidningarnas artiklar via Twingly. De stora media vill inte spida de sanningar om hur Sverige ser ut och tidningarna bedriver därmed censur mot den information som skrivs i bloggarna. Tidningarna länkar bara till banala ickepolitiska bloggar eller vänsterbloggar som håller med tidningarnas politiska agenda.

Därför är det viktigt att sprida information om hur Sverige verkligen ser ut. Läs bloggarna och sluta köpa de stora tidningarna. De ljuger och censurerar, hjälp inte tidningarna, betala inte för deras lögner. Läs gratisversionen online, men lita inte på dem. Analysera kritiskt vad som skrivs och gå till bloggare och jämför sanningen, skillnaden är skrämmande. Fakta och viktig information får ni hos bloggarna, statligt kontrollerad media undanhåller avsiktigt nästan all viktig information så det oundvikliga folkupproret skjuts på framtiden.




http://politisktinkorrekt.wordpress.com/
http://frianyheter.wordpress.com/
http://natverkmotpk.blogspot.com/
http://imittsverige.blogspot.com/
http://thoralfalfsson.webblogg.se/
http://robsten.blogspot.com/
http://everykindapeople.blogspot.com/
http://www.rakryggad.blogspot.com/
http://jihadimalmo.blogspot.com/
http://www.klaric.se/
http://antiism.wordpress.com/
http://affes.wordpress.com/
http://www.rebell.dk/
http://tankesmedjanfeminix.blogspot.com/
http://www.svenskmedia.blogspot.com/
http://www.ansiktsburk.blogspot.com

söndag 25 oktober 2009

Inför Debatt 20 oktober



Inför Debatt 20 oktober

Debatt med anledning av Jimmie Åkessons debattartikel i Aftonbladet som går att läsa här:
http://www.aftonbladet.se/debatt/deba...

Läs även följande:

Sverigedemokraterna redovisar källorna.
http://frianyheter.wordpress.com/2009...

Aftonbladet och dess rubriksättning
http://frianyheter.wordpress.com/2009...

Aftonbladet pekar ut utlänningar som våldtäktsmän
http://frianyheter.wordpress.com/2009...

Hönsgård eller debatt
http://frianyheter.wordpress.com/2009...

Ian Wachtmeister försvarar SD-artikel
http://frianyheter.wordpress.com/2009...

Aftonbladet/Sifo: snabbundersökning ger SD 12 procent
http://politisktinkorrekt.wordpress.c...

fredag 23 oktober 2009

JK: Islamkritisk SD-artikel frias



Justitiekanslern (JK) Göran Lambertz kommer inte att inleda en förundersökning mot Aftonbladet efter att tidningen publicerat en debattartikel av Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson.

Artikeln, som publicerades i måndags, har anmälts till JK för att den anses utgöra hets mot folkgrupp. JK håller inte med.

- Det är ingen som helst tvekan om att det inte går över den brottsliga gränsen. Man får säga väldigt mycket som är stötande och irriterande och på många sätt illa omtyckt. Det hör till yttrandefriheten, säger Göran Lambertz till Svenska Dagbladets sajt.

Advokat Peter Althin och Per Hultengård, jurist på branschorganisationen Tidningsutgivarna, har tidigare menat att artikeln kan befinna sig i gränslandet till hets mot folkgrupp. Svd.se har pratat med dem båda efter JK:s beslut och ingen av dem är dock förvånade över att det nu inte blir någon förundersökning.

- Jag har ingen anledning att ha några speciella synpunkter på JK:s beslut, men innehållet i artikeln är utomordentligt avslöjande för den ideologi som grundar SD:s politik. Det inte bara framskymtar, utan framgår med klartext att de står för en värdegrund som är någonting annat än alla människors lika värde, säger Althin till tidningen.

http://svt.se/2.27170/1.1742123/jk_in...

Sändes: 2009-10-23

torsdag 22 oktober 2009

"Medierna leker på Sverigedemokraternas villkor"



De svenska medierna spelar Sverigedemokraterna i händerna när man ger utrymme för partiet att sprida sitt budskap, kritiken framförs på DN debatt.

onsdag 21 oktober 2009

Jimmie Åkesson (SD) vs. Fredrik Malm (FP) i Debatt



Jimmie Åkesson (SD) möter Fredrik Malm (FP) i SVTs "Debatt" med anledning av Åkessons debattartikel i Aftonbladet, där han varnar för islamiseringen av Sverige.

Sändes: 2009-10-20

tisdag 20 oktober 2009

Jimmie Åkesson (SD) inleder Landsdagarna 2009



Sändes: 2009-10-20
Sverigedemokraternas Landsdagar 2009 var förlagda till helgen den 16-18 oktober 2009.

Intervju med Jimmie Åkesson (SD:s landsdagar)



Intervju med Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson efter debatten om arbetsmarknadspolitiken.

Islamkritik the way Americans do it!



måndag 19 oktober 2009

Ensamkommande flyktingbarn fångade på film när de våldtar får och getter!

I en artikel om det Amerikanska flygvapnets framgångsrika användning av obemannade flygplan i kriget mot terrorister och talibaner i Afghanistan, såg jag just en trevlig liten pärla om den kultur och "civilisation" som för tillfället dagligen håller på att överväldiga oss genom sin otroligt lönsamma "berikning" av vårt land, i form av t.ex. 35-åriga "ensamkommande flyktingbarn" från just främst Afghanistan. Följande textstycke handlar om vad operatörerna bakom kamerorna på dessa obemannade flygplan dagligen ser under sina allmänna spaningsuppdrag dygnet runt över Afghanistan:

Indeed, they see many things meant to be secret, like men having sex with sheep and goats in the deep of night. I first heard this from infantry soldiers and took it as rumor, but at Bagram I met a civilian contractor who works in UAV operations. "All the time," he said. "They just don't think we can see them."

Om övervakningssystem som absolut inte ens är till för att kontrollera civilbefolkningen får med denna typ av aktivitet på film av misstag "all the time", så kan ni ju själva tänka er hur vanlig och vidspridd denna lilla "hobby" är i dessa delar av världen...

Anyway, alltid intressant med hårda bevis för de saker som dagligen i media och av mångkulturförespråkare viftas bort som "rasistiska fördomar". Även intressant att höra att många av medeltidstexterna i koranen appliceras dagligen även idag, både när det gäller hur man ska göra för att på bästa sätt våldta flickor som är 8-10 år gamla, och när det gäller hur man på bästa och enligt Allah mest accepterade sätt ska ha sex med sina får och getter...



Slutligen kan det ju tyckas extra intressant just med getterna, d.v.s. att koranen tillåter homosexuellt sex med getter (som ju uppenbarligen är av hankön) och andra djur, men däremot påbjuder dödsstraff för dylika samkönade böjelser mellan människor... Återigen kan jag bara anta att detta, som så mycket annat inom islam, enbart beror på just profeten Muhammeds personliga böjelser, vilka i just detta fall verkar fokusera mer på gravt minderåriga flickor och djur av manligt kön, snarare än just människor av manligt kön (såvida inte dessa egentligen var den STORA favoriten då, och han snarare skrev just de reglerna bara för att ha kvar alla män som "oskulder" till sig själv...).

söndag 18 oktober 2009

lördag 17 oktober 2009

fredag 16 oktober 2009

Rapport ifrån Sverigedemokraternas Landsdagar 2009



I dag Sverigedemokraterna sina landsdagar. Hur kommer SD att lägga upp strategin inför valet nästa år? Samtal med SR Ekots Pontus Mattsson.

Sändes: 2009-10-16

Säg nej till mångkultur



Nej till detta vansinne.

torsdag 15 oktober 2009

Sverigedemokraterna - inför landsdagarna 2009



I helgen håller Sverigedemokraterna partistämma, så kallade landsdagar. I valet till EU-parlamentet i våras fick partiet 3.3 procent av rösterna och i opinionsmätningarna till riksdagen har partiet fler gånger hamnat över fyraprocentsspärren. Vår reporter Pontus Mattsson hälsade på i en källarlokal i Gävle, när lokalavdelningen hade öppet hus.

Sändes: 2009-10-15

onsdag 14 oktober 2009

intervju med Jimmie Åkesson Del 2 (2009-10-14)



Idag kommer Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson till studion för att kommentera partiledardebatten i riksdagen. Med knappt ett år till val undrar vi hur han ser på den politiska debatten, utifrån hans eget partis starka prognos i opinionsundersökningarna.

tisdag 13 oktober 2009

Open Your Eyes, SWEDEN



Islam in SWEDEN. Islam is an outdated and now dangerous ideology because highly incompatible with today's values as : secularism, democracy, freedom, justice, peace, equality, science and all religions.

fredag 9 oktober 2009

Partiet tackar dig för din insats!



Showing how Swedish state television treats the socialist PM and the center-right opposition totally different when interviewing them on their election manifestos. (In Swedish)

onsdag 7 oktober 2009

Socialdemokraternas valpropaganda



Socialdemokraternas valpropaganda.

Mona Stahlin fifflar, igen.

Kastskydd ska stoppa stenkastning



tisdag 6 oktober 2009

Mona fifflar - igen



Mona Sahlin berättar om sin privata bil.

söndag 4 oktober 2009

Svårt att vara homosexuell i hederskultur



Att som tonårig upptäcka att man är homosexuell kan innebära stora svårigheter i en hederskultur.

Sändes: 2009-10-04

fredag 2 oktober 2009

Sossefilm



Ta filmen med en nypa salt och läs på lite om sossarnas invandrings-politik samt gärna SD deras politik..