måndag 19 oktober 2009

Ensamkommande flyktingbarn fångade på film när de våldtar får och getter!

I en artikel om det Amerikanska flygvapnets framgångsrika användning av obemannade flygplan i kriget mot terrorister och talibaner i Afghanistan, såg jag just en trevlig liten pärla om den kultur och "civilisation" som för tillfället dagligen håller på att överväldiga oss genom sin otroligt lönsamma "berikning" av vårt land, i form av t.ex. 35-åriga "ensamkommande flyktingbarn" från just främst Afghanistan. Följande textstycke handlar om vad operatörerna bakom kamerorna på dessa obemannade flygplan dagligen ser under sina allmänna spaningsuppdrag dygnet runt över Afghanistan:

Indeed, they see many things meant to be secret, like men having sex with sheep and goats in the deep of night. I first heard this from infantry soldiers and took it as rumor, but at Bagram I met a civilian contractor who works in UAV operations. "All the time," he said. "They just don't think we can see them."

Om övervakningssystem som absolut inte ens är till för att kontrollera civilbefolkningen får med denna typ av aktivitet på film av misstag "all the time", så kan ni ju själva tänka er hur vanlig och vidspridd denna lilla "hobby" är i dessa delar av världen...

Anyway, alltid intressant med hårda bevis för de saker som dagligen i media och av mångkulturförespråkare viftas bort som "rasistiska fördomar". Även intressant att höra att många av medeltidstexterna i koranen appliceras dagligen även idag, både när det gäller hur man ska göra för att på bästa sätt våldta flickor som är 8-10 år gamla, och när det gäller hur man på bästa och enligt Allah mest accepterade sätt ska ha sex med sina får och getter...



Slutligen kan det ju tyckas extra intressant just med getterna, d.v.s. att koranen tillåter homosexuellt sex med getter (som ju uppenbarligen är av hankön) och andra djur, men däremot påbjuder dödsstraff för dylika samkönade böjelser mellan människor... Återigen kan jag bara anta att detta, som så mycket annat inom islam, enbart beror på just profeten Muhammeds personliga böjelser, vilka i just detta fall verkar fokusera mer på gravt minderåriga flickor och djur av manligt kön, snarare än just människor av manligt kön (såvida inte dessa egentligen var den STORA favoriten då, och han snarare skrev just de reglerna bara för att ha kvar alla män som "oskulder" till sig själv...).