söndag 22 november 2009

YTEmmaP



Emma P skulle ta körlektion, blev istället utsatt för mordförsök, fick skallen krossad och släpades efter bil.

Get var strax före 10.30 på fredagsförmiddagen två veckor sedan som den 19 åriga flickan, blev avsläppt av sin pappa på Södra Kaserngatan i centrala Kristianstad. Där skulle hon ha körlektioner. Men hon dök aldrig upp. Körskoleläraren ringde då till pappan, som blev orolig och och larmade polisen efter att ha kört till hennes för detta pojkväns bostad. Det fanns i det läget anledning att misstänka att hon dragits in i en bil, hans bil.

En dryg halvtimme senare hittades flickan på fältet, svårt medtagen och illa skadad. Uppgifter från hennes vänner säger att hon fått skallen inslagen/krossad med tillhygge, skuren i ansiktet och buken med rakblad, fått knäskålen krossad, släpats efter en bil och dumapts som avfall på ett fält.
Den misstänkte är hennes fd pojkvän, Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan, född 1989-01-21.

Myndigheternas summering är att Fadi är ett hopplöst fall. Han är enligt rapporten en farlig asocial människa som inte kan komma ur sin kriminalitet.

Fadi har ett stort antal brott bakom sig. Bl.a våldtäkt på barn, mordförsök, misshandel, mm.

Vidare bedömer myndigheterna att han uppvisar paranoida drag, är en sociopat och måste lida av någon slags psykisk ohälsa.

Bedömningen är att öppenvården inte hjälper och nästa steg borde vara psykiatrin.


Den 16 Februari 2007 dömdes Fadi för följande brott: misshandel, olaga hot, sexuellt utnyttjande av barn, stöld, stämpling till mened och övergrepp i rättsak.

Den misstänkte Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan tros ha Irakisk eller Turkisk bakgrund.

Läs följande bloggar som är bland de mest lästa politiska bloggarna i Sverige.

De har två saker gemensamt.

1. De skriver om hur verkligheten ser ut i Sverige vilket inte reflekteras i de stora media. De skriver ärligt om massvåldet, invandrarvåldet och de negativa konsekvenserna av den okontrollerade massinvandringen. De talar om vilka som ligger bakom det mesta av massvåldet, de ljuger inte. Tidningarna antyder att svenskar ligger bakom nästan all grov våldsbrotttslighet. Det är inte sant, invandrarna ligger bakom det mesta.

2. De flesta av bloggarna har stoppas av tidningarnas politiska kommissarier, de är förbjudna att länkas till de stora tidningarnas artiklar via Twingly. De stora media vill inte spida de sanningar om hur Sverige ser ut och tidningarna bedriver därmed censur mot den information som skrivs i bloggarna. Tidningarna länkar bara till banala ickepolitiska bloggar eller vänsterbloggar som håller med tidningarnas politiska agenda.

Därför är det viktigt att sprida information om hur Sverige verkligen ser ut. Läs bloggarna och sluta köpa de stora tidningarna. De ljuger och censurerar, hjälp inte tidningarna, betala inte för deras lögner. Läs gratisversionen online, men lita inte på dem. Analysera kritiskt vad som skrivs och gå till bloggare och jämför sanningen, skillnaden är skrämmande. Fakta och viktig information får ni hos bloggarna, statligt kontrollerad media undanhåller avsiktigt nästan all viktig information så det oundvikliga folkupproret skjuts på framtiden.




http://politisktinkorrekt.wordpress.com/
http://frianyheter.wordpress.com/
http://natverkmotpk.blogspot.com/
http://imittsverige.blogspot.com/
http://thoralfalfsson.webblogg.se/
http://robsten.blogspot.com/
http://everykindapeople.blogspot.com/
http://www.rakryggad.blogspot.com/
http://jihadimalmo.blogspot.com/
http://www.klaric.se/
http://antiism.wordpress.com/
http://affes.wordpress.com/
http://www.rebell.dk/
http://tankesmedjanfeminix.blogspot.com/
http://www.svenskmedia.blogspot.com/
http://www.ansiktsburk.blogspot.com/