lördag 19 september 2009

(SD) satsar stort på kyrkovaletPå söndag är det kyrkoval och några som storsatsar på det är Sverigedemokraterna. I Örebro län finns fem kandidater till Strängnäs stiftsfullmäktige. En av dem, som kandiderar både på lokal och nationell nivå, är Daniel Spiik i Örebro.

Gå och rösta på Sverigedemokraterna i kyrkovalet imorgon söndagen den 20 september 2009! Det är MYCKET VIKTIGT att alla sverigedemokrater går och röstar i detta val oavsett om man är religiös, troende eller helt ointresserad av kyrkan.

Kyrkopolitiken handlar även den mycket om invandringspolitik. Bland annat gömmer dagens politiskt korrekta kyrka illegala invandrare. Och 2005 fick bland annat Svenska kyrkan igenom en amnesti som gjorde att tiotusentals illegala invandrare fick stanna i Sverige, trots att de inte hade några som helst skäl till det. På vissa håll firar Svenska kyrkan nationaldagen i moskéer...

Valdeltagandet är mycket lågt, drygt 10 procent, och varje SD:ares röst kan därför ses som 4-5 gånger mer värd i kyrkovalet än i de vanliga valen. Ta med alla dina vänner eller påminn dem om att rösta!

Alla som är medlemmar i Svenska kyrkan och minst 16 år får rösta i kyrkovalet. Medlem i Svenska kyrkan blir man vid exempelvis dop eller konfirmation och då fått ett rosa röstkort hem i brevlådan.

Ju bättre det går för SD i kyrkovalet imorgon, desto bättre är utgångsläge inför riksdagsvalet nästa år. Om det går dåligt blir utgångsläget sämre. Därför är just din röst viktig.

Imorgon går vi till vallokalerna och tillvaratar vår kultur och försvarar våra traditioner! Vi återskapar fädernas kyrka och röstar på Sverigedemokraterna i kyrkovalet!

Mer information:
http://www.sverigedemokraterna.se
http://www.fadernaskyrka.se
http://www.fadernaskyrka.se/docs/val0...
http://www.youtube.com/user/SDTelevision
http://www.svenskakyrkan.se/kyrkoval
http://www.svenskakyrkan.se/kandidater