tisdag 15 mars 2011

Sjuåring hittade sin älskade kanin strypt och torterad

KANINDÖDARE Detta är en sådan händelse som får folk att gå fullständigt i taket. Vårda därför språkbruket när ni kommenterar.

På sin sjuårsdag fick Anton Gren i Jämjö en efterlängtad present. En brunsvart kaninflicka som döptes till Sessan. Hon blev snabbt en uppskattad familjemedlem. Men någon eller några har nu ändrat på det för alltid.

Pappan gick i fredags kväll ut för att ge Sessan sitt kvällsmål. Allt var som vanligt. Sedan gick man och la sig. Lördag förmiddag tänkte Anton servera kaninen frukost. Men hon rörde inte på sig. Då upptäckte han vad som hänt med lilla Sessan. Chockad och mycket förtvivlad skrek han på sina föräldrar som rusade till.

Någon gång under fredagsnatten har en eller flera gärningsmän strypt Sessan med bara händerna. Sedan hade djurplågaren skurit av ena örat på kaninflickan. Sessan var brun i pälsen över nacken och delar av ryggen, resten av pälsen var svart. Djurplågaren hade skurit bort bara den bruna pälsen. Både örat och den bortskurna pälsen tog kaninplågaren troligen med sig.

Pappan har letat efter blodspår och päls utanför huset ner till en lekpark utan resultat. Inte heller har polisen funnit något, som tror kaninmördaren tagit med sig dem som troféer. Och i ett par hus bort fann en annan familj sin kanin död samma morgon.

Hela familjen mår mycket dåligt av att ha förlorat Sessan men allra sämst mår lille Anton som förlorat sin älskade kompis.

//

PI: Detta gör oss väldigt upprörda och vi vill gärna tillsammans med er läsare försöka ordna en ny kanin till lille Anton. Jämjö ligger en liten bit utanför Karlskrona men vi har ingen möjlighet att vare sig besöka Anton eller hitta en kanin men vi kan samordna det hela.

 

Kaninuppfödare är såvitt vi förstår det som gäller. Var finns det sådana i Blekinge, vad kostar en kanin och finns det läsare som vill hjälpa?

Ännu bättre vore om en djuraffär eller kaninuppfödare vill skänka en kanin till Anton. Läsare i länet kan säkerligen hämta upp den vid överenskommelse och sedan överraska Anton.

E-post: tipsa [att] politisktinkorrekt info



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt