onsdag 29 september 2010

Aftonbladet får draghjälp av OG

TRAMS Aftonbladet får draghjälp i kampen mot de onda krafterna.

Aftonbladet får nu draghjälp i kampen mot de onda sverigedemokraterna – Original Gangsters, vars mindre begåvade ledare Denho Acar och Lars Bergquist driver en sajt där de hänger ut sverigedemokrater – en ”uthängning” som oftast består av att publicera namn och adress på redan kända sverigedemokrater. Alltså lika mycket uthängning som att titta i en telefonkatalog.

Man skryter även med att man genom sina uthängningar fått aktiva sverigedemokrater att hoppa av sina uppdrag. OG använder sig av Aftonbladets ”Vi gillar olika”-logga på sin sajt, en stor triumf för de demonkrigande Helinarna.

Aftonbladet och DN, som båda säger sig ligga bakom avslöjandet om att ett register över personer som kontaktat SD låg ute för allmän beskådan för ett tag sen, rapporterar i dag att OG har för avsikt att hänga ut ytterligare personer ur detta register.

Lars Bergquist

Bergquist sysslade en gång i tiden med att sälja diverse droger till ungdomar. Han stod bland annat bakom sajten ”Naturens droger”. Numera gillar Bergquist att klä sig i kostym och titta på maffiafilmer – på Facebook är han ett fan av John Gotti, en ökänd maffiaboss. Efter att han fann sitt livs kärlek i Acar har han också blivit arg på SD som hotar rekryteringen till deras kära OG.

I ett klipp från SVT 2003 granskar man denna man lite närmare:

DN
Aftonbladet

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt